ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι πάντα σε καλά χέρια, ό,τι κι αν συμβαίνει. Επωφεληθείτε από την τακτική συντήρηση, οδική βοήθεια και τις εγγυήσεις της Jaguar: όλα ειδικά σχεδιασμένα για τους ιδιοκτήτες των Jaguar.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ SERVICE

Διατηρήστε τη Jaguar σας σε άριστη κατάσταση
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Εξατομικεύστε τη Jaguar σας με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο σας. Τα αξεσουάρ της Jaguar έχουν δοκιμαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα του αυτοκινήτου σας και καλύπτονται με την εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ της Jaguar.
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Κρατήστε το ιστορικό συντήρησης ενημερωμένο. Για τα νέα μοντέλα που αγοράστηκαν από τον Ιούλιο του 2013 και μετά, το ιστορικό συντήρησης της Jaguar, συμπεριλαμβανομένων όλων των τακτικών service, των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν και των επιθεωρήσεων του αμαξώματος, θα αποθηκεύονται με ασφάλεια, online.
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε με ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Jaguar, θα έχετε να κάνετε με ένα άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

EURO 6, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΤΙΖΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ

Εξηγούμε τι σημαίνει η νομοθεσία Euro 6 αναφορικά στις εκπομπές ρύπων, για τα αυτοκίνητα μας, τους οδηγούς μας και το περιβάλλον.